Klasifikasi bedhil lem panas nyawiji

2021/03/13

Ingpur bulbelkudu dilengkapi senapan lem panas. Sebab, sawise lem panas nyawiji dilebur dening mesin lem, yen ora digawe panas sajrone proses ngirim lan lem, lem sing nyawiji panas bakal kuwat maneh, lan ora bakal bisa kaiket. Makarya Gun lem panas sing nyawiji duwe efek presisi lan macem-macem nozel, sing bisa memenuhi persyaratan lini produksi sing beda. Desain filter unik sing apik kanggo ngresiki lan ciri liyane.


Ingspecial glue gun for pur bulk melter is characterized by heating, temperature sensing, and precise glue breaking. The general hot melt bedhil lem will not be deformed when used for a long time at a high temperature of 300. Gabungan awet lan bisa digawe bedhil manual utawa otomatis kaya sing dibutuhake. Miturut cara lem, bisa dipérang dadi:Dispensing bedhil, bedhil lem, scraper lem, bedhil lem. The smallest is as small as a mobile phone, and the largest length can reach 2M. The production is very flexible, and it solves the problem of hot melt adhesive gluing in all aspects.