Ngerteni karakteristik lini produksi kawat jembatan irung N95

2021/03/12

Ing N95irid bridgewirelini produksi dipérang dadi: lini produksi kawat jembatan irung plastik kabeh, lini produksi kawat jembatan irung siji-inti, lan jalur produksi kawat jembatan irung dobel. Utamane kalebu rak pembayaran mbayar kawat wesi kaping pindho, piranti ngawat-ngawati kawat besi, preheater kawat besi, meja pelurus kawat besi, host 50trusi, kabinet kontrol kothak listrik, tangki banyu sing bisa dipindhah 1,5m, tangki banyu 6mcooling, rak panyimpenan kawat horisontal 9m , Traktor roda loro, mesin narik frekuensi listrik 15KV, mesin pengambilan poros dobel


Fitur Line Produksi N95 Hidung Bridgewire:

1. Mainmachine didhukung dening reducer permukaan gigi sing presisi tinggi, obeng digawe saka baja paduan nitrida lapisan ganda, lan mainmachine didhukung karo motor konversi frekuensi AC bermerek, sing duwe lownoise; kontrol suhu nggunakake kontrol suhu meter Omron toachieve ± 0,5 ° C. 2. Meja ukuran pendinginan stainless steel (kanthi piranti tetep suhu) digawe saka 304 stainless steel. Pigura tangki banyu nggunakake piranti pengangkat sekrup, sing bisa disetel kanthi listrik kanthi telung dimensi nganti mudhun lan mudhun, kiwa lan tengen. Operasi kasebut trep banget. Dilengkapi tank tangki banyu stainless steel lan sentrifugalpump impor khusus kanggo adhem banyu. Bisa didaur ulang tanpa nyebarake lemah. 3. Kontraktor nggunakake sistem pandhuan bal presisi presisi SMC, bantalan kasebut nggunakake bantalan NSKbrand, lan transmisi reducer nggunakake kontrol presisi presisi tinggi. 4. Mesin rewinding nggunakake piranti pangaturan miniatur kanthi otomatis, sing bisa muter lan ngeculake kanthi rapi.