Alesan kenapa tongkat lem panas ora becik kanggo lem

2021/03/12

Ingleleh panasteken ora rata lan angel ditrapake. Babagan masalah iki, bisa uga ana masalah bedhil lem dhewe. Senapan lem nduweni daya sithik, suhu panas sing kurang lan wektu panas sing dawa. Nalika pamilik rong gudang anggur ora larut lan nyepetake karet karet kasebut, strip karet kasebut ora bakal rame. Lem kasebut kudu digawe panas sajrone wektu sadurunge digunakake kanggo priksa lem kasebut wis ilang kabeh. Utawa ganti menyang bedhil lem kanthi tingkat luwih dhuwur kanggo nyepetake wektu pemanasan lan nggawe aplikasi lem luwih alus.

 

Ingsecond is that the viscosity of the tape itself may be too high. At this time, you need to consult the manufacturer to use low-viscosity tape. Generally, high-viscosity adhesive strips are not easy to use.

Softeningpoint tape kasebut bisa uga dhuwur, nanging suhu pemanas bedhil lem durung cukup. Ing wektu iki, kita bisa nimbang ngganti bedhil lem karo dorongan astronger.

Pita leleh panas sing dipilih dening pelanggan salah; akeh produk gaweyan tangan milih pita perekat sing luar biasa.

 

Ana masalah kaya ing ngisor iki:

Ana noproblem kanthi viskositas tape kasebut dhewe, nanging produk kasebut bakal ngilangi dueto nalika ngobati tape sing dawa.

Amarga jumlah bagean sing akeh, para pekerja kanthi cepet ngetrapake lem. Ing wektu iki, kacepetan tancep lem panas sing ilang ora bisa diowahi karo lem buruh.