Apa tongkat lim panas sing bisa dilelehake bisa digunakake bola-bali

2021/03/12

Ingkelet meltglue panaskudu digunakake bebarengan karo bedhil lem panas sing spesifikasi. Pisanan, lebokake tongkat lem panas nyawiji menyang bedhil panas lan panas nganti 3-5 menit. Sawise rod nyawiji panas dadi panas banget ing titik leleh ing bedhil nyawiji, leleh panas sing dilebur bakal dilapisi ing papan sing dianggo. Nalika suhu luwih murah tinimbang 75, ikatan sing bisa nyawiji panas bisa dicapai. Tips nggunakake rod panas nyawiji Rod panas nyawiji bisa digunakake maneh lan ramah lingkungan. Nalika nggunakake tongkat panas panas saben dina, waca tandha ing ngisor iki:


1. Meltrod panas kudu digawe panas kanthi bedhil panas.

 

2. Tongkat panas-meltglue kudu diteken ing bahan kerjane sawise dilebur, yen ora, karakteristik lem panas-panas ora bisa digunakake kanthi lengkap. Dilarang banget dibakar nganggo korek api, lan bedhil panas kudu digunakake.

 

3. Tongkat panas-meltglue ora digunakake ing bedhil lem panas-cepet. Kepala Keepthe bedhil lem panas-meleleh munggah kanggo nyegah tongkat lem panas-meleleh lan banjur mundur. Aja narik gluestick cair panas sing digunakake.

 

4. Gluestick cair panas minangka jinis adesif sing cocog kanggo panyimpenan lan transportasi, lan umure rak umume luwih saka 12 wulan. Aja nganti suwe disimpen ing papan sing peteng.

 

5. Nalika rod sing nyawiji angel banget amarga papane gedhe banget, kudu nyiram banyu anget sing ora cocog kanggo ngatasi masalah sing nyebabake leleh panas sing dawa banget.