Ora pati ngerti babagan tongkat adesif panas

2021/03/11

Ingleleh panasPabrik teken nggunakake metode penyemprotan spiral. Lem panas cair ditrapake nganggo adesif spiral biasa saka fragmen semprotan kanthi bolongan cilik ing nozel kanthi tekanan udara tambahan. Kanthi nggunakake theadhesive kanthi cara iki, jumlah adesif saben area unit bisa dikurangi banget.


Cetakan cetakan rata minangka cara umum kanggo scraping. Perekat panas lebur panas cair disebar ing die liwat tabung gulu sing digawe panas lan diekstrusi saka riser kanthi kekandelan lan jembar film sing wis ditemtokake. Umume kaset lan label hotmelt industri ditutupi sekrup. Yen loro stiker mung kudu dikombinasikake ing bagean posisi, mula gluing minangka proses sing irit, cepet lan gampang banget, biasane nggunakake adesif kanggo melu karton utawa kombinasi karton.



Strip forsteel adesif padha karo adesif. Proses iki bisa digunakake nalika poin twolanding kudu digabung dadi strip. Umume digunakake yaiku jahitan kothak plastik, kayata kothak sandhangan PET, kothak botol anggur, kothak kosmetik, lsp.