Kaluwihan peleleh akeh PUR

2021/03/11

 1. Lebur kaya sing sampeyan butuhake.

Pemanas jinis piring tekananmel akeh akehyaiku piring pemanasan paduan aluminium. Nalika digunakake, piring pemanas ditempelake menyang tong lem saka tobottom ndhuwur. Plat pemanas ana ing ndhuwur lem. Nalika piring pemanas digawe panas, mung lapisan ndhuwur kontak lem karo piring pemanas supaya titik leleh banjur lebur. Sisih ngisor tong minyak lem saiki wis panas. Pira kebutuhan ing produksi lan pinten leleh, supaya ora tuwa amarga dipanasake kualitas dawa lem.


2. Nalika fusingglue, lem diisolasi saka udhara.

Ana singSegel O-ringing antarane piring pemanas lan tembok njerone tong karet, saéngga permen karet cair ora bisa kontak karo hawa, sing njamin kahanan layanan pur.

 

3. Nyegah karbonisasi kanthi efektif.

Pladadopts casting casting investasi paduan aluminium, mesin presisi CNC, lan permukaan sing luwih dhuwur saka plat pemanas diresiki banget lan disinter karo DuPontTeflon, sing duwe kaluwihan kekuatan lapisan sing dhuwur lan ora gampang gagal. Lem sing gampang dicopot, sing bisa nyegah karbonisasi lem kanthi efektif, njamin permen karet paling apik, lan nyuda penyumbatan sistem gluekonvei.

 

4. Karet karet gampang diresiki.

Tuang jumlah agen pembersih pur khusus sing ora cocog menyang tong karet kosong, pencet piring tekanan menyang tong, wiwiti mesin lem panas cair, supaya agen pembersih mlebu selang saka mesin lem, banjur aliran gun lem, sing sederhana lan trep.