Aplikasi peleleh akeh

2021/03/11

Ana rong jinismel akeh akeh: jinis silinder lan jinis plate tekanan. Saiki, jinis plate tekanan luwih populer.

Peralatan kasebut kalebu telung bagean: pelel akeh PUR,selang lebur panas, lanbedhil lem panas nyawiji. Iki minangka jinis lem panas lan nyemprot khusus sing digunakake kanggo lem tong PUR. Cocog kanggo sebagian besar proses proses produksi lem digunakake. Iki digunakake kanthi akeh kanggo nyetak, bungkus, mobil, klambi lan sepatu, elektronik , mebel lan industri liyane. Kumpulan produk.