Cara nggunakake tongkat lem panas nalika musim salju

2021/03/10

1. Aja nyelehake mesin sing digunakaketongkat lim panas nyawijiing panggonan kanthi sirkulasi hawa sing cepet, kayata lawang, bolongan, lan liya-liyane, lan mesthekake manawa lingkungan kerja ing bengkel kasebut ing ndhuwur 15 ° C.


2. Tulung awas jampel saka bahan adesif. Yen bahan sing disimpen ing lingkungan suhu sing sithik digunakake langsung kanggo kemasan utawa edgesealing, suhu adesif bakal mudhun cepet banget, sing bisa nyebabake efek kemasan utawa penyegelan pinggiran, lan nyebabake teadhesif kanthi serius.

 

3. Yen suhu bahan perekat luwih murah tinimbang 15 ° C, mula dianjurake supaya pelanggan sing wis kualitase panas sadurunge nutupi utawa mbungkus. Yen perlu, mangga tambahake fasilitas pemanas tambahan kayata pengering rambut lan lampu panas kanggo nambah suhu kanggo entuk efek ikatan sing apik. Mesthekake kualitas kemasan utawa panyegelan pinggiran.

 

4. Nalika nggunakake lem sing nyawiji, mangga tambah suhu ing kothak lim panas saka themachine kanthi 10-20 derajat Celcius, lan priksa manawa ana bedane ing antarane suhu nyata ing tangki lem lan suhu ing instrumen kanggo nyegah suhu mesin sistem kontrol saka ora duwe fungsi. Suhu instrumen ing mangsa adhem ora cocog karo suhu teactual.

 

5. Fitur warehousetemper kanggo nyimpen adhesive leleh panas kudu disimpen ing ndhuwur 15 derajat kanggo nyepetake wektu leleh saka panas panas leleh.