Watesan kinerja topeng N95

2021/03/10

Topeng N95 (Kawat irung 4mm 100% PP) minangka salah siji saka sangang topeng anti-partikel sing disertifikasi dening NIOSH (Keselamatan lan Kesehatan Pekerjaan Institut Nasional). "N" tegese ora cocog kanggo partikel berminyak (asap asap sing digawe yaiku partikel berminyak, lan tetesan sing diprodhuksi dening wong sing ngobrol utawa watuk ora berminyak); "95" tegese miturut kondisi uji coba sing ditemtokake standar NIOSH, filter Efisiensi tekan 95%. Sanajan topeng N95 mbantu nyuda tingkat paparan partikel mikroba sing bisa dihirup (kayata cetakan, antrasis, tuberkulosis, lan liya-liyane), isih ana watesan panggunaan. Produsen nosebridge inti inti tunggal ing ngisor iki bakal ngenalake watesan topeng N95.


1. Penyakit infeksi saluran pernafasan ora mung nyebar ing saluran pernapasan;


2. Preventivemeasures kudu ndhisiki pajanan;

 

3. Filtrasi ketat lan filtrasi topeng efisiensi dhuwur bakal nambah resistensi napas lan nyuda kenyamanan;

 

4. Kesesuaianâ € ”Yen desain topeng ora cocog kanggo bentuk rai pangguna, mula bakal nyebabake;

 

5. Yen cocog karo kesesuaian lan panggunaan sing bener, topeng protèktif bisa nyuda konsentrasi zat mbebayani nganti 90%.

 

6. Pamrentah durung nemtokake wates pajanan sing aman kanggo patogenikmikroorganisme. Perlindhungan pernapasan mung nyuda resiko penyakit, nanging ora bisa ngilangi risikone.