Apa kaluwihan saka macem-macem jinis topeng?

2021/03/09

1. Topeng katun

Kaluwihan: keepwarm, bisa dicuci lan digunakake bola-bali, lan bisa njaga efek penyaringan topeng kanthi ngganti filter.


2. Katun DIY

Kaluwihan: tetep anget, bisa dicuci lan digunakake bola-bali, lan duwe kepribadian sing tampan.

 

3. topeng anyaman medis

Kaluwihan: efek panyaring apik saka bakteri lan virus, ambegan lan nyaman, resik lan higienis.

 

4. Topeng karbon aktif

Kaluwihan: efek panyaring apik saka bakteri lan virus, lan bisa nyedhot ambu, formaldehida lan gas beracun ringan.

 

5. topeng N95 (Kawat jembatan irung 5mm )

Kaluwihan: efek nyaring gooddust lan efek panyegelan sing apik.