Nyetel wektu adesif panas nyawiji

2021/03/09

Setelan wektu ingadhem panas nyawiji refers to the positioning time of the hot melt adhesive and the time required for the adhesive to produce a certain strength during the curing time. The solidification time of adhem panas nyawiji is very important for some adherends with high elasticity and high stress. The curing time is long, the initial strength is insufficient, and the adhesive surface of the adherend will bounce.

 

Wektu kompilasi dipengaruhi dening macem-macem komponen ing leleh panas lan uga suhu sekitar. Contone, nalika lilin digunakake komponen, wektu nyetel bisa dicekak kanthi nggunakake lilin kanthi highcrystallinity lan titik leleh dhuwur, lan kosok balene; suhu ambien ngisor, luwih cepet disipasi panas lan wektu setting luwih cekak