Obyek ikatan perekat panas nyawiji bakal luwih kuwat sawise dipencet

2021/03/09

Nalika nggunakakeadhem panaskanggo obligasi obyek, ngetrapake tekanan tartamtu ing bondedobjects sawise ikatan asring nggawe ikatan luwih kuat.

Alesané yaiku ngetrapake tekanan tartamtu kanggo ningkatake aliran plastik saka adesif panas sing konduktif kanggo panyebaran seragam adesif panas panas ing permukaan tembok, lan adesif panas bisa diisi kanthi lengkap ing permukaan sing ana ing pekat. , saéngga nambah area ikatan.

Adhasar prinsip iki, ngetrapake tekanan tartamtu sawise adesif panas nyawiji dadi obyek sing bisa nambah kekuatan ikatan.