Kepiye cara nglakokake cairan cair kanthi aman?

2021/03/09

1. Ingmel akeh akehkudu ngindhari nggunakake bahan utawa gas sing fleksibel lan eksplosif, lan ora ana bahan sing gampang ngobong lan bisa njeblug ing peralatan kasebut.


2. Bulkmelter pur kudu dioperasikake ing piranti proteksi sing tepat, isolator sing apik, utawa panel sing dilindhungi kanthi apik. Personil sing dudu profesional ora bisa nyopot mesin kasebut. Yen dibutuhake perawatan, personel sing wis dilatih kanthi profesional mung bisa ngilangi formaintenansi mesin.

 

3. The use of mel akeh akeh is also particular about the ambient temperature, and it cannot work in the surrounding environment below 0°C and temperature higher than 50°C.

 

4. Ana beno udhara sing cepet mili nalika digunakake. Amarga nalikanozel lim panas-nyawijiperakitan sing ana ing udhara sing cepet, pendinginan sing cepet bakal nyebabake tingkat aliran panas-meltglue saka unit nozel, sing gampang nggambar gambar kawat.

 

5. Nalika ngganti adhesive leleh panas, luwih becik ngresiki piring tekanan kanggo pelebur supaya ora suwe lem residu ing piring tekanan sing bakal mengaruhi kualitas produk.