Kapan topeng kasebut kudu diganti?

2021/03/09

1. topeng (Kawat irung 5mm) kena kontaminasi, kayata reregetan utawa tetesan lan barang asing liyane

 

2. Para pangguna sing resistensi ambegan tambah akeh. Katun saringan tahan debu, nalika topeng wis pas karo pasuryan pangguna, nalika pangguna ngerteni yen resistensi pernafasan gedhe, tegese katun filter wis ditemokake partikel bledug lan kudu diganti nganggo sing anyar.

3. Topeng rusak