Apa karakteristik kawat jembatan irung adesif panas

2021/03/08

Jeneng:Panas MeltAdhesive Kawat jembatan irung

 

Bahan: aluminium

 

Fitur: permukaan alus, ora ana bolongan, pojok elips sing mulus, ora ana goresan, ora ana mbengkung, efek mbentuk sing apik.

 

Aplikasi lingkup: topeng KN95, topeng N95, topeng tanpa tenunan, topeng rata

 

Fitur:

Perlindhungan keamanan lan lingkungan, ing standar jembatan kawat jembatan. Efek mbentuk apik, bisa efektif kanggo cocog karo kulit lan kulit rai, lan kanthi efektif bisa mblokir bledug, asap, virus flu, lsp.