Panyebab nggambar kawat lan karbonisasi partikel adesif panas

2021/03/08

1.Tememperatur kothak lem dhuwur banget, sawetara peralatan digunakake kanggo toolong, lan kegagalan kontrol suhu kedadeyan. Suhu nyata luwih sithik tinimbang suhu sing ditampilake, utawa suhu dhuwur banget kanggo ngontrol, nyebabake kerusakan lem lan nyebabake nggambar kawat.


2. Karbonisasi lapisan lem ing lumahinglim panas leburkothak;


3. Stabilitas termal lem dhewe ora apik;


4. The lim panas lebur is repeatedly heated in the plastic box for a long time;


5. There are two different types of lim panas lebur in the glue box.