Apa sing nemtokake viskositas kawat jembatan irung?

2021/03/08

Apa sing nemtokake viskositas ingirid bridgewire? Kawat jembatan irung biasane digunakake kanggo panggunaan eksternal ing KN95 utawa N95masks. Biasane, mung iketan tekanan panas utawa ikatan langsung sing dibutuhake sajrone nggunakake. Kualitas topeng bakal nemtokake kualitas tempel kasebut. Apa wis nduweni kualifikasi utawa ora, mula viskositas kawat jembatan irung adesif penting banget, lan efek viskositas gumantung saka panggunaan bahan lem.

Ing jagad iki, biasane ana rong jinis kabel jembatan irung adesif dhewe sing sirkulasi. Siji yaiku kabel jembatan irung aluminium sisi ganda. Jinis peluncur jinis iki sing mung kudu dicopot saka jembatan irung nalika nggunakake langsung dipasang ing posisi kawat jembatan irung topeng kasebut. Bisa digunakake. Lem sing digunakake kanggo jinis iki umume tape 3 sisi, sing duwe efek perekat sing biasa lan bisa digunakake dhasar.

Sing liyane ad-adhesive ppkawat jembatan irung plastik. Kawat jembatan irung adesif mandhiri iki ditutupi lapisan adesif panas sing nyawiji ing seragam ing punggung. Uga bisa digunakake kanthi nyuwek kertas rilis nalika nggunakake. Biasane adhesif swadaya Kawat jembatan irung iki nduweni efek lengket sing apik banget, lan lengket bisa ngrusak kertas rilis.