Apa kaluwihan peleburan akeh ing industri barang kulit?

2021/03/07

Ing jaman modern pangembangan teknologi kanthi cepet, masarakat ora mung ngupayakake fashion kanggo tampilan produk, nanging uga nuntut kualitas sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, utamane ikatan sawetara barang, sing dadi perhatian khusus para konsumen. Dina iki, aku bakal menehi panjelasan marang sampeyan babagan kaluwihan peleleh akeh ing industri kulit.


1. Kursi roda ingpur adhesive panascukup cepet, sing mbutuhake rapidpraying ingmel akeh akeh, lan lem iku seragam lan alus, mula posisi sing nemplek ora bakal obah lan tetep amarga wis suwe;

 

2. Lem semprotan bul bulbelter murni bisa ditrapake ing macem-macem bahan kulit kulit, aman lan ramah lingkungan, lan ora duwe ambu sing khas. Iki ngganti tape sisi ganda, lim 502 lan cara ikatan liyane. Bisa digunakake nganggo mesin aglue kanggo lem lem kanthi otomatis, sing nyukupi persyaratan Saiki kanggo kualitas lan output produk;

 

3. The leather fabric is very thin, and it is easy to scorch in high temperature environment, while the mel akeh akeh  can work at a lower temperature, it can effectively control the amount of glue, and it is equipped with a spiral hot melt glue gun to spray glue. , The sprayed pur hot melt adhesive can be cured quickly, the time is very short, and will not cause damage to the material, so the mel akeh akeh  is very suitable for leather leather pasting.