Apa luwih becik nggunakake PP utawa PE kanggo kabel jembatan irung?

2021/03/07

Jembatan topeng internal nggawe topeng duwe siji inti, dobel lan kabeh plastik. Ora preduli apa jenis bahan plastik sing digunakake, sawetara pabrikan nggunakake bahan plastik PE, lan sawetara nggunakake bahan plastik PP.


Ing ngisor iki kita nerangake babagan kelebihan lan kekurangan PE lan PP:

PP minangka poliethelin: tanpa ambu, ora beracun, tahan suhu sithik banget (suhu paling murah bisa nganti -70-100), bisa tahan asam lan alkali paling larut ing pelarut umum ing suhu ruangan, lan kurang nyerep banyu. , Isolasi listrik apik banget; butpolyethylene sensitif banget marang stres lingkungan (kimia lan efek mekanikale), lan resistensi penuaan panas sing kurang.

Bahan PP ispolyolefin: ora beracun, tanpa rasa, kekuwatan, kaku, atose, heatresistis luwih apik tinimbang poliethelin, bisa digunakake udakara 100 derajat. Minangka sifat listrik sing apik lan insulasi frekuensi dhuwur ora kena pengaruh banget, nanging dadi rapuh, ora nganggo, lan gampang umure nalika endhek.

 

Kanggoirid bridgewire, kalorone ora apa-apa. Materi PP nduweni keluwesan sing apik. Materi iki, kawat likemetal, lengkungan lan cacat karo tumindak gaya eksternal, lan bisa njaga kinerja sing apik banget.