Cara mbedakake ngarep lan mburi topeng sing nganggo

2021/03/07

 

Apa nganggo topeng sing bisa digunakake ora duwe pengaruh? Wangsulane ya. Apa pengaruhe?


Kita ngerti manawa ana telung lapisan topeng sing bisa digunakake, lapisan paling njaba spunbonded, sing duwe efek anti banyu; lapisan tengah yaiku kain sing dileburake, sing efek afilter, bisa nyaring partikel bledug, virus, lsp; lapisan paling njero spunbonded, sing nduweni fungsi nyerep kelembapan. Yen kita nganggo topeng, lapisan paling njaba bakal ilang efek anti banyu. Kontak sing cedhak karo wong bakal nyedhot wong liya; lan napas kita dhewe uga bakal ngemot ing jero topeng amarga terpal.

Dadi, kepiye cara mbedakake ngarep lan mburi topeng? Pisanan, jelasake bedane antarane sisih ndhuwur lan ngisor. Sisih nganggo kabel jembatan irung yaiku sisih ndhuwur lan sisih tanpakawat jembatan irungis the bottom. Then the side where the kawat jembatan irungstands out is the outer layer, which is in contact with the air; the side where the kawat jembatan irungis not visible is the inner layer, which fits the face, so don't wear the mask on the front and back.