Peralatan produksi apa sing digunakake kanggo kabel irung internal

2021/03/06

Sing wis dibangunkawat irungdiproduksi liwat proses nggambar kawat, ekstrusi lapisan, pendinginan tank banyu, pandhuan konversi frekuensi traktor, lan winding winder.


1. Punggung wireordered wesi ditarik menyang bahan koil gedhe dening mesin gambar kawat;


2. Bahan PPplastic di sedot menyang corong nganggo tong rod, lan wireis wesi ditutupi extruder;


3. Mili liwat tangki banyu suhu tetep saka stainless steel supaya adhem kabel kanthi cepet;


4. Tractionmachine nggunakake sistem pandhuan alur pandhuan bal, sing bisa ditarik lan dipasang kanthi bebas kanggo ngencengi kawat sing nutupi, lan ora bakal mandheg lan ngenteni nalika ngganti rol;


5. rewindingmachine nggunakake piranti pangaturan otomatis otomatis kanthi kualitas dhuwur, sing bisa mundur maneh rapi.