Kepiye cara lem nyemprotake cairan cair?

2021/03/06

Saiki, sing populermel akeh akehing themarket kalebu jinis platen. Sisih pemanas yaiku piring pemanasan paduan aluminium. Nalika digunakake, piring pemanas ditempelake menyang tong karet saka tobottom ndhuwur. Plat pemanas ana ing ndhuwur lem. Nalika piring pemanas dipanaskan Saiki, mung lapisan ndhuwur lem sing kontak karo piring panas, nganti tekan titik leleh lan lebur. Sisih ngisor tong minyak lem saiki ora digawe panas. Pira sing dibutuhake sajrone produksi, lan sepele leleh, supaya lem ora digawe panas nganti suwe lan tuwa lan rusak.

Lem kasebut diisolasi saka udhara nalika lebur lem: AnaSegel O-ringpiring pemanas betweenthe lan tembok njerone tong lem, saengga lem moltenliquid ora bisa kontak karo hawa, sing njamin persyaratan usekondisi PUR. Plat tekanan digawe saka presisi paduan aluminium lan pemrosesan presisi CNC. Lumahing njaba piring pemanas digawe saka sinPinter penetrasi jero DuPont Teflon, sing duwe kaluwihan saka kekuatan lapisan sing dhuwur lan ora gampang tiba. Lem ing ndhuwur iku gampang toremove, kanthi efektif bisa nyegah lem saka karbonisasi, njamin kualitas lem paling apik, lan nyuda sumbatan sistem pangiriman lem.

Nalika digunakake, ingpur adhesive panassing dilebur ing ndhuwur ngliwati selang leleh panas, lan pungkasane mili metu liwat gun lem panas menyang obyek sing bakal kaiket. Mesin lem panas sing tawa bisa diganti nganggo gluemachin panas sing beda kanggo entuk macem-macem aplikasi. Cara lim. Gluemachine leleh panas murni duwe macem-macem cara gluing: nyemprot, dispensasi, muter, lsp. Gun gun lem panas sing nemtokake cara gluing.

Rollmethod lem biasane nggunakake sbedhil craper, sing ditrapake kanggo proses gluing area gedhe, kayata gabungan kain lan tancepane piring gedhe; cara gluedispensing nggunakake agun lem, sing ditrapake kanggo proses pathgluing tartamtu, kayata peralatan rumah tangga, industri elektronik, lan liya-liyane; Spiral spray gun digunakake kanggo penyemprotan lem, sing ditrapake kanggo proses lem sing ora teratur cilik, kayata outsole bahan sepatu, kainkomposit sing ora ditenun, lsp.