Apa hubungane antara topeng KN95 karo topeng proteksi medis?

2021/03/05

Topeng N95 (Kawat irung PP 5mm100%) minangka salah sawijining sangang topeng anti-partikel sing disertifikasi dening Niosh (Institut Penelitian Keselamatan lan Kesehatan Nasional). Topeng partikulateprotective, umume dikenal minangka topeng debu, minangka perlindungan tenaga kerja khusus, produksi domestik topeng pelindung partikel mbutuhake lisensi produksi produk industri, produk kudu memenuhi standar nasional GB2626-2006 wajib.

"N" tegese partikel non-minyak (TIDAK RESITAN MINYAK, rokok sing diasilake masak minangka partikel berminyak, lan busa sing umume diomongake utawa batuk ora karu-karuan); "95" tegese efisiensi filtrasi tekan 95% ing kahanan deteksi sing ditemtokake miturut standar NiSH.


Topeng N95 kanggo rumah sakit yaiku topeng pelindung medis sing kasebut sadurunge, yaiku bahan permukaan topeng topeng duwe kemampuan kanggo mblokir percikan cairan awak tekanan, lan uga bisa nemokake sipat medis GB19083-2010 nalika memenuhi Klaim NiSH.