Apa kaluwihan saka perekat leleh panas murni?

2021/03/05

       Leleh panas purduwe kaluwihan luwih saka Adhesive panas panas nyawiji. Akeh industri kanthi bertahap nggunakake perekat leleh panas kanggo ngganti adhesive panas panas EVA. Minangka alat penyemprotan khusus kanggo perekat leleh panas, perekat leleh panas uga diganti. Ditampa dening akeh industri. Dadi, apa kaluwihan saka adesif panas panas?


1. Bebas komponen pelarut, siji komponen. Beda karo perekat adhedhasar pelarut sing kudu ngenteni proses garing, bisa ngirit wektu, lan ora ana pelarut sing ora bakal ngrusak lingkungan lan ngracuni lingkungan. Proses ikatan iku gampang lan bisa ditrapake nganggo lapisan roller utawa lapisan nozel lan cara ukuran liyane, sing cocog kanggo macem-macem mesin ukuran otomatis.

2. Gluing ing suhu paling asor. Suhu lebur saka perekat leleh panas paling endhek saka adesif panas panas leleh EVA (170-200). Bisa ditrapake ing suhu sithik lan bisa digunakake ing 120-150, sing ngirit energi lan nyuda korosi piranti ukuran. , Cocog banget kanggo bahan sensitif bondingheat (kayata plastik, lsp).

3. Ngobati kanthi cepet. Rong obyek lengket bisa diatasi ing wektu sing cendhak (udakara 6-20 detik), lan bagean perakitan bisa ditransfer kanthi cepet menyang prosedur pamroses sabanjure supaya bisa nambah efisiensi kerja.

4. Lingkungan sing Bisa Digunakake: urip pot bisa nganti 16 jam 150 ° C lan 3 dina ing 90 ° C. Lan tahan panas banget, tahan adhem, tahan uap banyu, resistensi kimia lan resistensi pelarut.