Cara nggunakake adesif panas nyawiji ing mangsa adhem

2021/03/04

1. Aja nyelehake mesin nggunakakeadhem panas nyawijiing panggonan kanthi sirkulasi hawa sing cepet, kayata dalan gedhe, bolongan, lan liya-liyane, lan priksa manawa suhu lingkungan kerja ing bengkel ndhuwur 15 ° C.


2. Tulung awas jampel saka bahan adesif. Yen bahan sing disimpen ing lingkungan suhu sing sithik digunakake langsung kanggo kemasan utawa edgesealing, suhu adesif bakal mudhun cepet banget, sing bisa nyebabake efek kemasan utawa penyegelan pinggiran, lan nyebabake teadhesif kanthi serius.


3. Yen suhu bahan perekat luwih murah tinimbang 15 ° C, mula dianjurake supaya pelanggan sing wis kualitase panas sadurunge nutupi utawa mbungkus. Yen perlu, mangga tambahake fasilitas pemanas tambahan kayata pengering rambut lan lampu panas kanggo nambah suhu kanggo entuk efek ikatan sing apik. Mesthekake kualitas kemasan utawa panyegelan pinggiran.


4. Nalika nggunakake lem sing nyawiji, mangga tambah suhu ing kothak lim panas saka themachine kanthi 10-20 derajat Celcius, lan priksa manawa ana bedane ing antarane suhu nyata ing tangki lem lan suhu ing instrumen kanggo nyegah suhu mesin sistem kontrol saka ora duwe fungsi. Suhu instrumen ing mangsa adhem ora cocog karo suhu teactual.


5. The temperature of the warehouse for storing adhem panas nyawiji should be kept above 15 degrees to shorten the melting time of adhem panas nyawiji.