Aplikasi peleleh PUR akeh ing sekitar kita

2021/03/04

Urip ing abad kaping 21, standar urip masarakat wis saya apik. Sawise urip kanthi materi kanthi dhasar, dheweke bakal ngupayakake urip spiritual. Apa wae sing ana ing deso utawa kutha, olahraga dadi inlife sing penting banget, kalebu joging esuk, mlaku-mlaku sawise nedha bengi, olahraga bola basket, lsp., Saka dalan gedhe menyang dalan kutha, bendungan kali nganti dalan pinggir kali, lapangan dolanan sekolah, lsp. Olahraga lapangan, akeh bisa katon ing endi wae sawise nedha bengi.Lebur akeh PURduwe akeh aplikasi ing macem-macem alat olahraga.


Sepasang sepatu sing nyaman banget nyenengake olahraga, lan sepatu olahraga non-slip dadi pilihan sing tepat. Sepatu olahraga non-slip tradisional dijahit langsung, nanging sawise proses ditambahake, digawe nganggo peralatan industri modern, lan sepatu non-slip digawe saka perekat panas panas PUR. Proses produksi iki nggawe sepatune entheng lan fleksibel, lan bisa nyengkuyung pamindhahan alami awak atlit. IngLebur akeh PURbisa digunakake kanggo produksi otomatis lan produksi, kanthi viskositas sing kuat. Yen dibandhingake karo cara tradisional, efek produksi dhuwur banget, sing bisa ngirit biaya akeh pabrikan.

Kanggo produk kulit sing ditempelake kaya basket, efek nggunakake adhesiveis PUR panas-cair uga apik banget. Bakal luwih angel sawise garing nganggo lem umum, lan willopen sawise digunakake suwene, nanging ora nganggo lem panas PUR. Nduwe efek pangatusan cepet, lan duwe ciri fineness, viskositas sing kuat, lan daya tahan kuat sawise garing.