Apa topeng bisa digunakake suwene?

2021/03/04

Purking Technology (Zhejiang) Co., Ltd. bakal mangsuli apa topeng bisa dipakai saben wektu: nalika nganggo N95maskerKawat jembatan irung 5mm, wektu ora bisa ngluwihi 4 jam sekaligus. Yen sampeyan terus nggunakake topeng N95 kanggo wektu sing suwe, bakal nyebabake kerusakan paru-paru, lan bisa uga nyebabake gas paru-paru. Masalah kaya pembengkakan.

Dadi apa sing kudu aku lakoni sawise nyopot tes kasebut? Luwih becik nyiyapake tas plastik kanggo topeng sing ora digunakake. Paparan topeng sing ora katon ing sandhangan utawa prekara liya bakal ningkatake risiko panularan.



Nalika nyopot topeng, coba aja ndemek njaba topeng. Elinga yen wisuh tangan sanalika sawise nyopot topeng kasebut. Coba aja nganggo maneh topeng medis sing bisa digunakake. Sawise topeng wis rusak, kudu diganti nganggo sing anyar.

Minangka suwene topeng sing wis kontaminasi karo virus isih bisa nginfeksi, ahli virus sing relevan ujar manawa COVID-19 minangka RNAvirus, lan wektu kaslametan virus RNA saka sel ing udhara saiki durung mesthi, wiwit sawetara jam nganti sawetara dina.