Apa kabel jembatan irung plastik bisa ditambah karo bahan polimer modifikasi?

2021/03/04

Wiwit epidemi anyar, kanggo ngatasi kekurangan pasokan topeng domestik, minangka tambahan kanggo pabrikan topeng tradisional ngasilake produksi lan produksi sing akeh, akeh perusahaan sing ngembangake produksi lan ganti produksi topeng. Nanging, kekurangan kawat jembatan irung saka topeng wis mbatesi kapasitas produksi. Ascension, kanggo komunitas komunitas COVID-19, kita kudu nindakake kabutuhane masarakat.

Irid bridgewires saka topeng ing pasar kira-kira dipérang dadibridgewires irung inti wesi, kabel jembatan irung kabeh-plastik, lankabel jembatan irung aluminium.


        The metal materials of the iron core and aluminum nose wires must be specially treated to meet medical standards. This material has good bending effects, but due to the sharp corners of the metal, it may cause damage to the human body, lanmore importantly, due to the metal materials and non-woven materials. When cloth polypropylene materials are mixed together, the separation and recycling of discarded masks after use becomes difficult, which is not conducive to environmental protection.

Kajaba iku kanggo bathi kawat jembatan irung saiki, bridgewire irung kabeh plastik uga nduweni performa mlengkung lan deformasi kanthi kuat saka gaya eksternal, kelangan efek saka gaya eksternal, ora mbalek maneh, lan njaga bentuk sing ana. Ora ngemot bahan logam lan canbe sing digabung karo kain sing ora ditenun. Bahan kasebut uga dipasang. Sawise digunakake, didaur ulang lan direproduksi dadi produk plastik sing ora mbebayani, sing nambah efisiensi daur ulang lan menehi kontribusi sing migunani kanggo nglindhungi lingkungan.

Amarga kesadharan kanggo nglindhungi lingkungan, pasar global duwe panjaluk sing kuwat kanggo kabel irung sing ramah lingkungan sing kurang polusi lan daur ulang sing gampang.


        The all-plastic nose bridge wire can be modified and produced by using polymer materials as the base material. It is halogen-free, ortho-benzene-free, lanplasticizer-free. It meets the environmental protection requirements of Rosh, REACH, etc., lanis specially used for masks (especially disposable medical masks, Medical surgical masks, N95 and other high-level requirements) in the nose bridge wire or other polymer composite materials that require the production of shaped product accessories.