Apa standar nasional kanggo topeng bocah?

2021/03/03

Kanthi munculé COVID-19, wong diwasa lan bocah kudu nganggo topeng nalika metu. Kanggo ngatur maskmarket kanthi luwih apik, tanggal 6 Mei 2020, sing disetujoni dening Administrasi Negara kanggo MarketRegulation (Administrasi Standardisasi Nasional), bocah-bocah maskut pisanan ing donya The GB / T 38880-2020 standar nasional "Spesifikasi Teknis kanggo Topeng Anak" dirilis lan dileksanakake

Iki ditrapake kanggo bocah-bocah umur 6-14 lan minangka standar topeng bocah pisanan sing diterbitake ing China lan jagad iki.

Masksare bocah dipérang dadi rong jinis miturut prestasine. Topeng protektif bocah biasane telung dimensi, cocog kanggo polusi medium utawa lingkungan risiko sedang. Topeng bocah higienis umume umume, sing bisa digunakake ing lingkungan polusi kurang utawa berisiko kurang, kayata restoran, kelas, lan asrama sajrone acara kayata influenza. Yen dibandhingake karo topeng diwasa, performa proteksi standar bocah ora luwih murah tinimbang sing saka topeng diwasa.



Yen dibandhingake karo diwasa, pangembangan fungsi kardiopulmoner ing bocah-bocah umur 6-14 taun beda-beda, utamane kanggo bocah cilik sing fungsine kardiopulmoner rusak lan kerusakan ora bisa dibalekake. Standar topeng bocah nyuda resistensi ambegan lan resistensi ventilasi, lan standar nyaranake nggunakake tali topeng sing bisa disetel kanggo nambah kenyamanan bocah.