Latar jaman kawat jembatan irung topeng

2021/03/03

Topeng biasane digunakake ing pasuryan wong kanggo telung tujuan. Salah sijine yaiku nyegah kontaminasi kayata kotoran utawa bledug saka saluran pernapasan; liyane kanggo nglindhungi wong liya saka kuman utawa polutan liyane sing dienggo dening pangguna; lan sing nomer telu yaiku nyegah pasuryan lan saluran napas sing diserang. Serangan hawa adhem.

Kanggo nggayuh rong tujuan pisanan sing kasebut ing ndhuwur, topeng kasebut kudu njaga pas karo wajah pangguna. Umume topeng sing ana saiki bisa pas karo rai ing pipi lan dagu, nanging ing irung, amarga kontur rai sing owah, asring ana kesenjangan ing antarane topeng lan kulit, sing ora bisa pas, nggawe inhalasi lan napas. Sebagéyan penting saka gas kasebut ora disaring karo awak topeng, sing ndadekake kekuwatan utawa bledug lan polutan liyane angel mlebu ing saluran pernapasan, utawa kanggo nglindhungi wong liya saka kuman utawa polutan liyane sing dihirup dening pangguna.


Amarga alasan iki, ana sing nggawe topeng nganggokawat jembatan irung. This kind of mask is made of the kawat jembatan irung and the mask as a whole. The kawat jembatan irung is a malleable long metal sheet (such as aluminum). The kawat jembatan irung is on the finger. Under pressure, the mask can be deformed so that the mask at the nose bridge wire is attached to the skin of the nose area and maintains the corresponding shape.