Ngerteni topeng lan PPE

2021/03/02

Popularizecommon pangerten babagan panggunaan topeng. Topeng biasane dibagi dadi telung kategori ing pasar:

1. Sipil 2. Medis 3. Operasi medis


Kategori Sipil:

Kategori pisanan ora diinfeksi; diarani topeng sing bisa dibuwang; tingkat antivirus 0%.

Jinis nomer loro sing diresiki; diarani topeng steril sing bisa dibuwang; tingkat antivirus yaiku 45%

Kategori katelu N95; tingkat antivirus 95%.

 

Kategori medis:

Topeng medis sing bisa digunakake anti-virus yaiku 85%

 

Operasi medis:

95% tingkat antivirus saka operasi medis

Ing perang global nglawan epidemi kasebut, sandhangan lan topeng protèktif dadi bahan protèktif sing penting. Peran topeng lan sandhangan protèktif yaiku ngisolasi bakteri lan tetesan eksternal. Mung topeng protèktif lan klambi protèktif sing nduweni kualifikasi bisa dadi peran protèktif sing efektif. Ing wektu kritis, nggawe bahan protèktif sing kualifikasi minangka prekara sing penting.