Ngerti apa syarat produksi masker

2021/03/02

Syarat kualitas:

1. Bahan baku topeng ora nggunakake bahan daur ulang, ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani kayata karsinogen, alergi, iritasi kulit, lan liya-liyane, lan jumlah sisa zat sing diwatesi kudu memenuhi persyaratan sing relevan lan ora bisa diobati nganggo pamutih klorin.

2. Masker kudu nutupi cangkem lan irung kanthi aman, lan kudune ora pas lan ora ana ambune sing aneh.

3. Kanggo topeng nganggo klip irung, klip irung kudu digawe saka bahan plastik.

4. Topeng kasebut gampang dienggo lan dicopot, ora ana tekanan tekanan sing signifikan sajrone proses nyandhang, lan ora ana pengaruhe tumrap aliran sirah. Topeng kanggo bocah kudu nggunakake tutup topeng kuping, lan ora kudu ana bagean cilik sing bisa dicopot, lan tutup topeng ora duwe ujung sing gratis.

5. Topeng kasebut ora duwe titik sing landhep lan sudhut sing landhep sing bisa disentuh, lan ora kena gawe piala marang sing nganggo. Mesthi ora ana barang logam sing ditutupi topeng bocah.


Syarat tampilan:

1. Kontak langsung ing bahan antarane topeng lan kulit ora kudu di wernani.

2. Tampilan topeng kudu rapi lan utuh, lan ora kudu ana rereged karusakan ing permukaan.