Pilihan saka panas adhesive leleh kanggo kabel jembatan irung ing topeng

2021/03/01

Kaya sing wis dingerteni, ingkawat jembatan irung is an accessory of the mask, but what everyone does not know is how the kawat jembatan irung, as an accessory in the mask, is bonded to the mask? This involves the knowledge of glue, and there is a lot of knowledge about the choice of glue.

Briefly introduce the current options for bonding masks and kawat jembatan irungs with glue



1. Gunakake tradisional gam kanggo ikatan




2. Gunakakelebur panaspelet kanggo iketan




3. Use lebur panas film as adhesive





Kaluwihan lan Kerugian:

1. Lem tradisional kanggo ikatan:

Kaluwihan: murah, regane lem murah banget

Kerugian: ora ramah lingkungan, angel banget ditangani


2. Gunakakelebur panas to bond:

Kaluwihan: Thecost ora dhuwur banget. Iki ana ing antarane lem lan film adesif panas. Uga luwih apik tinimbang lem ing babagan perlindungan lingkungan, nanging luwih sithik tinimbang film adesif panas, nanging wis bisa memenuhi kabeh persyaratan

Kerugian: Ing proses produksi, peralatan sing gampang dipasang lan senyawa bakal duwe pengaruh tartamtu marang efisiensi produksi


3. Use lebur panas film to bond:

Kaluwihan: Ana rong sing utama: tundhuk karo sarat perlindungan lingkungan; gampang produksi lan operasi, lan ora ana masalah iketan lem menyang komposit

Kerugian: bakal nyebabake biaya produksi luwih dhuwur tinimbang rong cara sadurunge