Karakteristik kinerja adhesif sensitif tekanan leleh panas

2021/03/01

Perekat sensitif panas-meltpressure minangka generasi kaping peka sensitif tekanan sawise adhedhasar pelarut lan emulsiperekat sensitif tekanan. Compared with the first two, hot-melt perekat sensitif tekanan are solvent-free, more environmentally friendly, safer in production, high in production efficiency, and relatively low in production costs.

      

Karakteristik adhesif sensitif tekanan:

1: Viskositas sing tahan dawa.

2: Mung kudu meksa kanthi tangan utawa driji nalika aplikasi.

3: Ora usah diaktifake nganggo banyu, pelarut utawa panas.

4: Ana gaya adhesive astrong.

5: Ana cukup kohesi lan elastisitas.


Keuntungan saka adesif sensitif tekanan:

1: Cepet ukuran tanpa nyampur utawa nyikat.

2: Lem lemari seragam.

3: Bisa dipotong ing bedie kanthi bentuk khusus.

4: Itviscoelasticity lan ngilangi brittleness.

5: Arum mambu nalika digunakake.