Apa dispenser meleleh PUR bisa ngganti cincin segel?

2021/03/01

Saiki, akeh pelanggan ngetrapake pelebur akeh PUR kanggo kinerja penyegelan, kenapa?

Melteris massal PUR uga dikenal minangka obat lembab kanggo adhesif panas panas poliuretan reaktif. Itencounters kelembapan ing udhara lan bakal ngalami crosslinkingreaction sing ora bisa dibalekake. Mula, sajrone panggunaan leleh akeh PUR, segel saka perekat penting banget.

IngPUR bulkmelterminangka alat aplikasi lem khusus PUR otomatis. Saiki ana 5 galon lan 55 galon. Pompa pengukuran presisi nggawe permukaan sing alus, penampilan sing apik, ketahanan sing kuat, debu lan kinerja anti banyu sing apik, lan level proteksi segel. Perekat lebur sing ramah lingkungan lan lingkungan nggawe tutup luwih akurat lan luwih cepet.


Kita ngerti manawa ukuran proses lan syarat akurasi dering penyegelan pancen angel banget. Saiki, ana akeh model lan bentuk ing pasar, lan jajaran pilihan uga gedhe. Asring kudu disesuaikan kanthi kapisah. Kustomisasi asring mbutuhake cetakan maneh, sing nyebabake kenaikan biaya produksi. , Ora kondusif kanggo pangembangan jangka panjang theenterprise.