Apa bedane mesin perekat lan mesin lim panas?

2021/02/28

Akeh wong sing ora bisa ngerteni mesin lem lan mesin lim panas. Dina iki, aku bakal nerangake bedane antarane loro:


Ingmesin meltglue panasumume digunakake kanggo nyawiji lem nyawiji panas lan ngowahi lem hotmelt dadi lem cair. Senapan lem bisa digawe titik, strip, mistand lan macem-macem bentuk liyane kanggo nyemprotake produk sing kudu diikat. Ndhuwur. Mesin lim panas bisa digunakake kanthi mandhiri sawise nginstal gun lem aman, utawa bisa uga dilengkapi peralatan gluing liyane kanggo lem otomatis. Kisaran aplikasi sing jembar banget. Iki digunakake ing industri mobil, kemasan kertas, komposit kain tekstil, industri mebel, lsp.


Inggluing machine is mainly used as auxiliary equipment for the production of cartons, leather goods, shoes, etc., and is mainly used to complete the gluing action during the laminating process. The gluing machine cannot be used alone to complete the gluing and bonding action, and must be used in conjunction with the hot melt glue machine, but the hot melt gluing machine can be used alone to complete the gluing and bonding action.