Kepiye mbedakake kualitas kawat jembatan irung ing topeng N95?

2021/02/28

Ana akehkabel jembatan irunging pasar, ana sing luwih murah lan ana sing luwih larang. Dadi ana bedane. Yen ya, apa bedane?


Kira-kira ana rong cara kanggo mbedakake kualitas aluminiumkabel jembatan irung nganggo topeng N95: materi, viskositas


Yen dideleng saka permukaan kawat jembatan irung aluminium topeng N95, umume lancip lan tanpa burrs, lan ora jelas manawa apik utawa ala. Mbedakake saka bahan kasebut, sawetara pabrikan nggunakake A1100 minangka bahan baku. Rega iki regane regane regane murah, lan luwih gampang dibengkokke. Thistest bisa digunakake kanggo mbedakake.

Uga bisa bueen saka lem kabel irung aluminium sing lem sawetara kabel aluminium ora ditutupi merata, lan pakaryan kasebut ora apik, utamane ing ujung loro kasebut. Uga ana caket. Ana macem-macem jinis adhot leleh. Model sing beda duwe rega sing beda lan beda-beda. Sampeyan uga kudu ngerti jinis adesif panas panas sing digunakake lan kepriye lengket? Suwene suwene wektu?