Telung poin sing kudu digatekake bocah nalika nganggo topeng

2021/02/27

1.Kepiye milih topeng sing bener kanggo bocah kasebut?

Amarga N95mask duwe ketegangan udara sing kuwat lan ora duwe tumindak aktif ing bocah-bocah, nyandhang topengN95 duwe risiko sesak. Ing kahanan normal, topeng N95 ora cocog kanggo bocah, lan topeng katun lan kasa duwe alangan sing kurang apik lan ora dianjurake kanggo bocah. Dadi, cukup pilih topeng medis ing pasar. Nganggo topeng bisa nyuda infeksi penyakit pernapasan, nanging ukurane kudu pas lan dienggo kanthi bener, yen ora dadi proteksi sing ora efektif.


2.Pay manungsa waé kanggo ngganti themask

Sisih ndhuwur lan ing njaba topeng ora bisa digunakake. Lapisan njaba saka lungmaskk bakal nglumpukake bledug lan bakteri, dene lapisan ing njero blok bakteri lan saliva sing dihirup. Mula, loro-lorone topeng ora kudu digunakake kanthi ganti. Nalika nyopot topeng, sampeyan kudu melu kanggo nglindhungi permukaan njero, lan banjur buwang. Cuci tangan langsung sawise nyopot topeng.



3.Cara sing bener nganggo topeng

Nalika nganggo amask, pasang irung ing sisih ndhuwur. Topeng kudu nutupi irung, cangkem lan dagu kanthi lengkap. Tutup topeng ing rai. Sawise nganggo, penet klip klip ing loro-lorone irung nganggo tangan loro lan driji telusuran supaya pas karo kulit. , Airtight.