Apa gumantung saka atose kawat jembatan irung ing topeng?

2021/02/27

Topeng saiki wis dadi salah sawijining kabutuhane saben dinane. Nanging, kanggo topeng, atosekabel jembatan irung ing topeng is very important. The choice of hardness also determines a standard for the quality and comfort of the mask. What factors determine the hardness of the kabel jembatan irung ing topeng What?


The manufacturing process of the kabel jembatan irung ing topeng is not complicated. It is made of plastic raw materials by hot-melt compression with an intermediate core. The cores usually selected are iron cores and aluminum cores, or plastic cores. And the main thing that determines the softness and hardness of the nose bridge wire in the mask is the middle core, and the material of the core determines the hardness. The specification also determines the hardness. The number of selections is different, the hardness will be different, 3mm inti tunggalDibandhingake karoJembatan irung inti 3mm kaping pindhokabel, atose bridgewire irung bakal dadi luwih elek, lan efek mbentuk bakal dadi luwih elek. Spesifikasi inti tengah diitung miturut kekandelan anddiameter.


Kanggo pabrikan topeng, saliyane milih kawat jembatan irung miturut jinis topeng, dheweke uga kudu milih lelembut lan spesifikasi kawat jembatan soose miturut peralatan produksi dhewe.