Adhesif panas nyawiji ing tekstil

2021/02/27

Meltadhesif panas sing digunakake ing industri tekstil kudu nduweni kekuatan ikatan sing apik, fleksibilitas sing apik, lan resistensi ngumbah banyu / ngresiki garing. Kajaba iku, amarga umume kain kena perawatan kukus sajrone proses settingan, lem dibutuhake supaya ora tahan kukus suhu dhuwur, titik empuk kudu luwih dhuwur tinimbang 115 ° C, lan kudu duwe tingkat katalisitas sing cocog kanggo nambah stabilitas termal lem.


1.Tempel Kain ---Panas MeltAdhesive

Nggunakake bondinginstead saka sewing bisa nyuda intensitas tenaga kerja nggawe sandhangan, lan sandhangan sing digawe apik, pas, kuwat lan kukuh. Perekat panas panas sing digunakake kanggo tancep kain utamane kalebu poliamida, poliamida lan poliuretan, lsp.


2. Pangolahan Kain Lapisan --- Adhesif HotMelt

Bondinginterlining digawe kanthi nyebarake adesif panas panas kanthi rata ing permukaan kain. Nalika digunakake, kain interlining adesif dipotong dadi ukuran lan ukuran sing dibutuhake, lan sisih sing ditutupi karo ades panas panas ditaleni nganggo sisih mburi bahan kain liyane (kain). Lapisan utama ing sandhangan, minangka balung sandhangan, sing nyederhanakake teknologi pangolahan lan wektu sandhangan, lan nggawe sandhangan kasebut entheng, apik, kepenak, ditahan kanthi bentuk, bisa dicuci lan awet.



3.Carpet Adhesive---Panas MeltAdhesive

Bahan dasar saka perekat leleh panas kanggo perekat karpet biasane kopolimer ofethylene lan monomer vinil liyane, kayata etilenekopolimer asam etilen-ester, kopolimer etilen akrilat lan sapanunggalane. Ing kasus biasane, etilena digunakake. Copolymer asetat vinil (EvA).