Bedane antara kawat irung inti siji lan loro

2021/02/27

Umumé ngomong, saliyane bedane proses rega lan pabrikan, kawat jembatan irung inti tunggal lan dobel duwe ciri produk sing beda-beda. Masker kanthi syarat sing beda biasane milih ukuran lankawat irung inti sijilankawat irung inti dobel.

       

Jembatan irung jembatan irung 5mm bakal nggunakake proses dobel. Amarga bahane jembar banget, yen digunakake inti siji, bahan kasebut ora bisa nduwe pengaruh wujud sing apik. Mula, ing spesifikasi sing padha, efek mbentuk isore inti luwih apik tinimbang inti siji. Regane uga luwih dhuwur tinimbang singlecore, biasane miturut macem-macem panggunaan, kawat jembatan irung inti siji 3mm uga bisa nggunakake topeng konvensional umum, lan bisa uga duwe efek goodshaping, mula sing paling penting yaiku nggunakake bridgewire irung sing cocog.