Telung bahan sing umum digunakake kanggo kawat irung

2021/02/26

dheweke fungsikawat irung is to make the mask fit the face better and ensure that bacteria are not easy to enter the respiratory tract. The kawat irung needs to have a good force-bearing shape, there will be no rebound under the condition of no force, and the existing shape will not be deformed.

 

Ana bahan sing umum digunakake kanggo kawat irung: polimer polimerfin dilapisi kawat baja galvanis, plastik, lan aluminium murni.


Kawat irung wesidigawe saka polimer polimerfin dilapisi kawat baja alus galvanis.



Nosewire plastik, kabeh digawe saka resin poliolefin.


Kawat aluminiumnosedicap saka aluminium sheetet