Masalah sing ditemokake ing panggunaan kawat irung lan solusi

2021/02/26

Masalah ditanggulangi nggunakake kabel irung lan solusi

 

Pitakon 1: Skripsi sakakawat jembatan irungora cocog karo port pakan maskmachine lan ora bisa digunakake.

Solution 1: You can request the kawat jembatan irung manufacturer to customize the size.

Solusi 2: Nyetel lan ngganti aksesoris mesin topeng.

 

Question 2: The kawat jembatan irung slips on the mask and the position is unstable.

Solution: Increase the surface roughness of the kawat jembatan irung as much as possible.