Apa kaluwihan kawat irung plastik 100% PP?

2021/02/25

Ing taun 2020, nalika hits COVID-19, panjaluk topeng masarakat saya saya mundhak, mula saya akeh panambahan aksesoris topeng"irid bridgewire", lan rega kabeh bahan lan peralatan sing gegandhengan karo topeng bakal saya tambah. Ing babagan efisiensi biaya lan pangolahan, jumlah jembatan hidung ing larutan bahan sintetis lumayan akeh sajrone jangka pendek. Nanging, saka perspektif perlindungan lingkungan lan daur ulang material,Plastik 100% PPnosewirebakal duwe potensial luwih gedhe ing pasar mbesuk.

   

1. 100% kawat irung plastik PP ora duwe wesi wesi, mung h. Pmateri pungkasan. Saka perspektif daur ulang materi, ora perlu misahake kawat wesi lan bahan plastik, lan langsung dilebur lan digunakake maneh, sing luwih trep;

    

2. Saiki, bahan plastik sing umume digunakake yaiku PE, PP, lsp. Bahan kasebut nduweni ciri khas sing padha. Saka perbandingan kateguhan lan ekstensibilitas, PP luwih apik tinimbang PE. Pilihan bahan PP kanggo produksi jembatan irung luwih cocog lan ramah lingkungan. Sanalika, sawetara pabrikan materi bakal nambah masterbatch pengisi kanggo PP, sing bakal menehi playade luwih apik kanggo kaluwihan materi PP.


Nalika ngadhepi tenaga kerja, sajrone urip saben dinane, nindakake perlindungan pribadi kanthi apik, asring ngumbah tangan lan njaga kebiasaan kesehatan sing apik, ningkatake fitness fisik lan kakebalan, njaga lingkungan lan ventilasi lingkungan, ningkatake kabugaran awak lan kakebalan, mangan panganan sing ora seimbang, olahragaise moderat, Makarya lan istirahat kanthi rutin supaya ora kesel banget