Apa wae jinis kabel jembatan irung?

2021/02/25

Saiki, ana macem-macemkawat jembatan irung with different structures and materials on the market, which can be used with different types of masks. The different types of kawat jembatan irung will be introduced below.

1.Single core kawat jembatan irung

Single core nose bridge wire are the most commonly used type of kawat jembatan irung and are generally used in flat masks, such as medical masks or disposable masks.

Warna biasa putih lan transparan, Werna liyane uga bisa disesuaikan.

Spesifikasi Commons 2.5mm-3.0mm, spesifikasi liyane uga bisa disesuaikan

 

2.Double core kawat jembatan irung

The difference between double core nose bridge wire and single core kawat jembatan irung is mainly that the plastic strip contains two metal wires  \

Kawat irung inti inti umume digunakake topeng inkup utawa topeng lipat, kayata topeng medis.

Werna normal saka bolongan irung inti loro putih lan transparan. Werna liyane umume bisa disesuaikan.

Spesifikasi umum yaiku 3.0mm-5.0mm, spesifikasi liyane uga bisa disesuaikan.


3.Kawat irung 100% PP

Perlindhungan lingkungan ora nglarani wong, panggunaan bahan anyar, lumahing alus lan ora rebound.

Kawat irung 100% PPare generally used in folding masks, cup masks, disposable masks, etc.

Werna umum putih, warna liyane uga bisa disesuaikan.

Spesifikasi umum yaiku 3.0mm-5.0mm, spesifikasi liyane uga bisa disesuaikan