Omah > Akses lebur lem panas nyawiji Akses lebur lem panas nyawiji > Pompa Metering gir nyawiji
Pompa Metering gir nyawiji
  • Air ProPompa Metering gir nyawiji
  • Air ProPompa Metering gir nyawiji
  • Air ProPompa Metering gir nyawiji
  • Air ProPompa Metering gir nyawiji

Pompa Metering gir nyawiji

Pump Metering Gear Melt nggunakake desain output siji-lapisan, lem pindho, sing bisa ngontrol tekanan karet kanthi mandhiri, lan tahan korosi sing dhuwur lan tahan korosi. Sajrone pirang-pirang taun, wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara ing ASEAN lan EU, lan wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pumps Metering gir Meltadopts lapisan output tunggal, desain output lim-dobel, sing bisa ngontrol tekanan karet kanthi mandhiri, lan tahan tahan korosi dhuwur lan resistensi korosi. Sajrone pirang-pirang taun, wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara ing ASEANand EU, lan wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan.


1.Produksi Pambuka Pump Metering gir Melt

1. Desain loro-kacepetan lan telung-kacepetan, bisa digunakake kanthi fleksibel miturut kahanan nyata.

2. Desain precisestruktur lan kompak entuk akurasi sing dhuwur.

3. Umur panjang, pangopènan lan downtime sing luwih sithik, lan output sing luwih dhuwur.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Metering gir Melt

Suhu

Viskositas

Tekanan

Kacepetan

350

6000P

50 Pa

60 Rpm


3. Fitur Produk lan Aplikasi Pump Metering gear Melt

Iki nggunakake desain multi-plate, saben piring nganti 6 gir. Kapasitas bisa saka 0,1 nganti 8CC. Bisa digunakake forpolyester, spandex, polipropilena, aramid, poliamida, perekat, lapisan, poliuretan, lsp.


4. Rincian Produk Pumps Metering gir Melt




5. Kualifikasi Produk sakaPompa Metering gir nyawiji



6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniPompa Metering gir nyawiji

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Pompa Metering gir nyawiji of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

2. P: Industri industri peleleh massal sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

3. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

4. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

5.Q: Kepiye cara ngresiki pelebur akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.


Tags Panas:

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.