Kawat irung Filter94 Korea
  • Air ProKawat irung Filter94 Korea
  • Air ProKawat irung Filter94 Korea
  • Air ProKawat irung Filter94 Korea
  • Air ProKawat irung Filter94 Korea

Kawat irung Filter94 Korea

Kawat irung inti 4mm dobel ora duwe ujung lan knot sing rusak. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS. Nduweni perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, tahan lipat lan sapanunggalane. Wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara kayata Kanada lan Jerman.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung inti 4mm dobel lan ora ana ujung sing rusak. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS. Nduweni perlindungan ROHSen Lingkungan, tekan resistansi lipat sing ora beracun, lan liya-liyane. Wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara kayata Kanada lan Jerman.


1.Produksi Pambuka kabel irung Filter94 Korea

1.Tkawat irung inti ganda digawe saka 2 lembar kawat wesi 0.45-0.8mm lan senyawa PP. Amarga ironwire internal, efek fiksasi luwih apik. Yen dibandhingake karo siji irung lan garis irung allplastic, bar irung inti inti duwe bentuk sing luwih apik.

2. Kawat hidung inti 4mm kaping pindho bisa diputer 360 derajat, corak sewenang-wenang, efek mbentuk sing apik.


2.ProductParameter (Spesifikasi) kabel irung Filter94 Korea

Werna

Wirediameter

Meter kg

Topeng nomer sing diproduksi saben kg

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

0.45-0.8mm

200-260

2000-2400


3. Fitur Produk lan Aplikasi kabel irung Filter94 Korea

Kawat irung inti ganda4mm sing diprodhuksi dening ushas ora ana ujung lan simpul sing rusak, digunakake ing topeng N95 lan topeng diy.


4. Rincian Produk kabel irung Filter94 Korea







5. Kualifikasi Produk sakaKawat irung Filter94 Korea


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKawat irung Filter94 Korea

Kita bakal menehi sampeyan layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku kawat irung inti 4mm saka perusahaan kami, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: sertifikasi irung apa sing diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi cpst, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

2. P: kados pundi irung lemut kanggo nanggung tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti inti perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal ngalami degumming.

3. P: apa bahan sing apik kanggo topeng jembatan irung?

A: ana bahan baku pet, PE lan PP kanggo jembatan topeng irung. Produsen beda-beda nggawe macem-macem bahan. Sing umume yaiku resin hidrokarbon polipropilena (PP). Jenis material mentah lan kawat logam ditekuk lan deform karo tumindak kekuatan eksternal, sing bisa njaga kinerja sing apik banget.

4. P: Masker N95 nganggo irung aluminium utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.

5. P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.