Produk higienis adesif panas nyawiji

Produk higienis adesif panas nyawiji

Produk Hygiene adhesive panas kanggo produk sanitasi minangka jinis tape adesif anyar sing digawe nganggo campuran karet sintetis, resin, minyak karet, lsp. film Biaya murah minangka kauntungan paling gedhe. Perekat panas panas wis laris didol ing pasar ASEAN, UE lan liya-liyane, lan wis dipercaya lan didhukung pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Produk Hygiene meltadhesive panas kanggo produk sanitasi minangka jinis tape adesif anyar digawe saka karet campuran, resin, minyak karet, lan liya-liyane, digawe panas nganti cair lan banjur ditutupi ing substrat kayata kertas tisu, kain utawa film plastik. Keuntungan paling murah yaiku biaya paling murah. Perekat leleh panas wis didol kanthi apik ing pasar ASEAN, EU, lan liya-liyane sajrone pirang-pirang taun, lan dipercaya lan didhukung dening para pelanggan.


1.Produksi Pambuka produk Kebersihan adesif panas

1. Perekat leleh Thishot nduweni struktur sing kuwat, viskositas sing sithik, lan kemampuan nulis ing substrat.

2. Theglue ora ditarik, tahan adhem lan lengket.


2.Produk Parameter (Spesifikasi) produk Hyesene adhesive panas

Werna

Titik Lembut

Viskositas

Suhu operasi

Transparan

85±5

1000-1200 CPS (160)

150-160


3. Fitur Produk lan Aplikasi produk Hyesene adhesive panas

Produk Hygieneproduct adhesive panas kanggo produk sanitasi cocok kanggo sistem aplikasi adesif panas sing nyawiji kayata penyemprotan lem lan serap. Cocog kanggo ikatan spons, kain sing ora ditenun, lsp. Khusus kanggo ikatan tisu basah, serbet, lampin, band band, lsp.


4. Rincian Produk produk Adhesive adhesive panas


5. Kualifikasi Produk sakaProduk higienis adesif panas nyawiji


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniProduk higienis adesif panas nyawiji

Kita bakal nyedhiyani layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku produk Hygiene meltadhesive perusahaan, supaya sampeyan ora kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Apa wae faktor sing mengaruhi adhesi adhesive leleh panas?

A: 1. Sumber panas (konstruksitemperatur)

2. Wektu kasedhiya (jam buka)

3. Tekanan

4. Jumlah lem

2. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

3. P: Sertifikasi apa sing wis adesif panas leleh sampeyan?

A: Perekat leleh panas kita wis ngliwati tes SGS lanROHS.

4. P: Apa meltadhesive panas beracun sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

5. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake sajrone 2 taun ing ruangan tanpa suhu.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.