Pelebur lem panas panas 5 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 5 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 5 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 5 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 5 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 5 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 5 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 5 liter

Pelebur lem panas panas 5 liter

Peleleh lem melt panas 5 liter nggunakake teknologi pompa piston impor kanthi kecepatan respon lan sensitivitas sing cepet. Iki bisa nyawiji lem 5 liter saben jam, kanthi efektif njamin stabilitas output lem pompa hawa munggah lan mudhun stroke. Pelebur lem panas 5 liter sing diproduksi perusahaan suwene pirang-pirang taun didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peleleh lem panas 5 liter leleh nggunakake teknologi pompa piston impor kanthi kecepatan respon lan sensitivitas sing cepet. Bisa nglelehake lem 5 liter saben jam, kanthi efektif njamin stabilitas output lem pompa hawa munggah lan mudhun stroke. Pelebur lem panas meleleh 5Liter sing diproduksi perusahaan suwene pirang-pirang taun didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa.


1.Product Pambuka leleh lem panas leleh 5 liter

1. Mesin bingkai panas lem panas sing beda, struktur awak, instalasi lan pangopènan gampang lan cepet.

2. Lapisan dobel Teflon sing bisa ditembus ing tangki peleburan, lan bagean dadi panas sing maju kanthi fin, nambah efisiensi lebur, ngirit energi, lan nyuda karbonat kanthi efektif.

3. Pompa pengukuran presisi nggawe stabilitas lan kelanjutan saka lem.


2.ProductParameter (Spesifikasi) gluemelter leleh panas 5 liter

Tegangan

220v

MAX.CPS

1000-18000CPS

Frekuensi

50 / 60HZ

Range Suhu

â ‰ ¤220â „ƒ

Kekuwatan

2000W

Bobot

55KG

Kapasitas Hopper

5L

Ukuran Sakabèhé

L626 × W330 × H606

Tingkat lebur

5L

Nganti jumlah selang

1-4


3. Fitur Produk lan Aplikasi lem panas leleh 5 liter

Ourhot nyawiji lem 5 liter nggunakake jinis piranti refleksi pandhuan anyar, sing nggawe pangaturan luwih pas lan stabil. Iki digunakake ing industri kayata kemasan karton, lem kosmetik, dispensasi elektronik, lan senyawa kain.


4.Rincian Produk peleleh lem panas 5 liter



5. Kualifikasi Produk sakalebur lem panas meleleh 5 liter



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayanilebur lem panas meleleh 5 liter

Kita bakal menehi sampeyan layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku lem melt panas 5Liter saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

2. P: Industri industri peleleh massal sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

3. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.

4. T: Apa cairan leleh panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

5.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.