Pelebur lem panas panas 30 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 30 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 30 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 30 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 30 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 30 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 30 liter

Pelebur lem panas panas 30 liter

Pelebur lem panas panas kita duwe alat saringan presisi kanggo ngilangi kotoran lan nyegah penyumbatan nozel. Struktur pesawat jenis pigura lan desain lawang kabinet kontrol sing bisa dibukak, instalasi lan pangopènan gampang lan cepet; piranti rodha ngisor sing digawe manungsa, gerakane fleksibel, fungsi ngunci luwih aman lan andal; desain panel operasi kanggo manungsa, operasi iku gampang. Mesin perekat cair panas didol kanthi apik ing ASEAN, Uni Eropa lan papan liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pelebur lem panas sing nyengir nduweni impor toremove piranti saringan presisi lan nyegah penyumbatan nozel. Fuselagestructure jinis bingkai lan desain lawang kabinet kontrol sing bisa dibukak, instalasi lan perawatan gampang lan cepet; piranti rodha ngisor sing digawe manungsa, gerakane fleksibel, fungsi ngunci luwih aman lan andal; Desain panel saka panel operasi kanggo operasi, iku gampang. Adhesivemachine panas nyawiji larang ing ASEAN, Uni Eropa, lan liya-liyane.


1.Produksi Pambuka peleleh lem panas leleh 30 liter

1. Kekuatan tinggi siji-cetakan gluetank nyawiji, piring pemanas kanthi bentuk baling-baling, nambah area pemanas, nambah gluespeed leleh, nyemprotake lapisan Teflon anti nemplek ing tangki lem sing nyawiji, tembok njero sing mulus, ora ana struktur kastanye banyu, kanthi efektif nyegah karbonisasi lem panas.

2.Dilengkapi karo regulasi kacepetan konversi sing asring, bisa ngontrol ukuran output output kanthi efektif, akurasi proses pompa gir (nggunakake teknologi pemrosesan manca), lan kanthi efektif njamin stabilitas output lem.

3. Struktur pesawat jinis bingkai lan desain lawang kabinet kontrol sing bisa dibukak makethe instalasi lan pangopènan gampang lan cepet.


2.ProductParameter (Spesifikasi) gluemelter leleh panas 30 liter

Tegangan

380V

MAX.CPS

1000-18000CPS

Frekuensi

50 / 60HZ

Range Suhu

â ‰ ¤220â „ƒ

Kekuwatan

6000W

Bobot

70KG

Kapasitas Hopper

30L

Ukuran Sakabèhé

L1000 × W330 × H480

Tingkat lebur

30L

Nganti jumlah selang

1-4


3. Fitur Produk lan Aplikasi peleleh lem panas 30 liter

Pompa motor lan gir disambungake kanthi kopling pompa sinkron sing dirancang khusus, sing duwe kaluwihan tahan suhu dhuwur, akurasi koneksi dhuwur, transmisi stabil lan umur layanan. Pompa roda gigi 6cc wis disiapake. Kemasan umume digunakake, ikatan kosmetik, distribusi elektronik lan industri kainkomposit.


4. Rincian Produk peleleh lem panas leleh 30 liter

5. Kualifikasi Produk sakaleleh lem panas meleleh 30 liter



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayanileleh lem panas meleleh 30 liter

Kita bakal menehi sampeyan layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku lem panas leleh 30Liter saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Sertifikasi apa sing wis dilebokake adesif panas sampeyan?

A: Adhesive cair panas kita uji SGS lan ROHS.

2. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

3. T: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

4. P :industri endi peleburan akeh sing digunakake?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

5.Q: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.